Despre Noi

Canadian Sphynx Cat

Universul "GoddessBeauty" - o lume deosebita, misterioasa si imprevizibila care va poate surprinde mereu cu frumusetea ei.

Viata alaturi de pisicile noastre

GoddestBeauty este o felisa mica din Iasi, Romania. Am luat nastere in 2013 cand am primit in familia noastra prima pisica din rasa Sphynx. Incepand de atunci toate pisicile si puii din crescatorie sunt parte din familia noastra.

Incercam sa mentinem crescatoria la un numar mic de pisici deoarece consideram ca fiecare pisica are nevoie de iubire si atentie. Acest lucru ar fi dificil de atins daca am avea un numar mai mare.

Fiecare pisica este un membru cu drepturi depline in familia noastra. Pisicile si puii nu sunt si nu au fost niciodata tinute in custi si sunt libere sa alerge prin toata casa, fiind totodata mereu inconjurate de atentia si grija noastra.

Traim intr-o casa foarte mare, astfel ca fiecare dintre pisicile si pisoii nostri au un spatiu foarte mare de joaca. Puii sunt iubiti si inconjurati de oameni inca din prima zi si foarte curand incep sa socializeze si sa fie foarte prietenosi cu toti oamenii.

Descoperiti
Motanii si Pisicile noastre
Vizualizeaza

Pisicile Shpynx iubesc oamenii si atentia de care au parte. Sunt dependente de oameni si cauta mereu afectiune, atentie si joaca.

Pisicile Sphynx sunt unice, misterioase si frumoase. Pisicile Sphynx sunt prietenoase prin natura lor, au o inteligenta ascutita si manifesta un interes deosebit in orice se intampla in jurul lor, incercand sa fie in centrul tuturor evenimentelor.

Speram ca aceste pisici minunate va vor impresiona repede si veti dori sa adoptati un pui de pisica Sphynx.

Like GoddessBeautySphynx
on Facebook
Like

Crescatoria noastra de pisici este inchisa - nu imperechem nici o pisica din felisa cu alte pisici, incercand astfel de mentinem sanatatea pisicilor noastre. Toate pisicile adulte sunt vaccinate anual. Misiunea noastra principala este sa pastram rasa pura si sanatoasa astfel incat fiecare pisica sa fie puternica si frumoasa.

Pentru orice intrebare legata de felisa noastra sau pentru informatii aditionale, nu ezitati sa ne Contactati. Va vom raspunde bucurosi la orice intrebare legata de rasa Sphynx si de pisicile noastre.

Cu drag, Raluca Biciusca.