Pisici Disponibile

GC Hayana Libelula Sphynx 06

Daca sunteti interesati de una din pisicile noastre Canadian Sphynx, va rugam sa ne contactati. Avem o lista de asteptare unde va putem inscrie si veti fi notificati ori de cate ori avem pui in cautarea unei familii.

Pisicutele parasesc casa noastra atunci cand au intre 12 si 16 saptamani. La aceasta varsta au deja doua vaccinuri, inclusiv cel pentru rabie, sunt sociabile si gata de a fi expediate spre noua lor casa. Fiecare pisica are un microcip DATA MARS (ISO), pedigree, pasaport veterinar si contract.

Preturile pentru pisicile noastre difera in functie de sex, culoare, standard sau non-standard, cu par sau fara par etc.

De obicei nu avem pisici disponibile pe care sa le publicam pe site-ul nostru. Majoritatea sunt deja promise clientilor inregistrati pe lista de asteptare. Daca doriti sa adoptati un pui de la noi, daca aveti preferinte pentru sex / culoare, va sugeram sa ne trimiteti un e-mail cu toate aceste date si noi va vom notifica de indata ce avem pisicute disponibile.

Alte detalii despre pretul adoptiei, transport si livrare, informatii despre lista de asteptare, constituirea depozitului etc vor fi discutate telefonic sau pe e-mail.

Iti doresti o pisica Sphynx
in cadrul familiei?

Pentru orice intrebare legata de felisa noastra sau pentru informatii aditionale, nu ezitati sa ne contactati. Va vom raspunde bucurosi la orice intrebare legata de rasa Sphynx si de pisicile noastre.